Kontorsstädning

 

Kontorsstädning i Kalmar, Borgholm, Nybro och Färjestaden med omnejd


Kontorsstädning & lokalvård
Letar ni efter en långsiktig lokalvårdslösning för kontoret, butiken, lagret eller trappuppgången? Då hjälper vi gärna till! Vi kan erbjuda lösningar för både stor och liten, allt från månadsvis städning av kontor till kompletta helhetslösningar. All vår personal har genomgått både praktiska och teoretiska utbildningar för jobben de skickas ut på. Vi kan tillhandahålla det mesta inom förbrukningsvaror och strävar alltid efter att kunna hjälpa till där det behövs!

 

Stolt leverantör åt bland annat
Stolt sponsor av

 

Omdömen från Facebook


(Vår Facebook sida hittar du här)

 • Noggrant samtidigt effektivt städat! Trevlig personal som gjorde ett mycket bra jobb. Supernöjd!

  thumb Linus Svenneheim
  12/27/2018

  Mycket noga och duktiga på sitt jobb. Kan tänka mig att anlita dom igen.

  thumb Eric Karlsson
  11/15/2018

  Vi är supernöjda med städningen. Prisvärt! Superfint städat och snabb service. Tusen tack!

  thumb Caroline Edgren
  8/13/2018
 • 5 star review  Anlitade er för att måla mina begagnade stolar. Mycket nöjd med resultatet! �

  thumb Lotta Petersson
  7/19/2018

  5 star review  Noggranna �

  thumb Kristoffer Sandström
  5/19/2018

  5 star review  Imponerad! Väldigt noggranna och proffsiga. Rekommenderas verkligen varmt!!

  thumb Charlotte Uebel
  11/30/2017
 • 5 star review  Gnistrande rena fönster , trevlig och kunnig personal och bara naturprodukter . Rekommenderar varmt!

  thumb Marisa Romero
  11/21/2017

  5 star review  Ungdomsstäd är serviceinriktade, noggranna och la ner ett stort arbete hos oss. Vi är väldigt nöjda med städningen i vårt hus. Rekommenderas!!!

  thumb Anders Rolf
  11/10/2017

  5 star review  vi har anlitat ungdomsstäd frugan säger så fin fönster har jag alldrig haft

  thumb Peter Lund
  10/30/2017
 • 5 star review  Väldigt noga, har aldrig haft så fina fönster! Trevligt bemötande med.

  thumb Eva Jenisch
  10/29/2017

  5 star review  De är väldigt flexibla med arbetstider och kan komma på kort varsel och hjälpa till med diverse sysslor som att gå ut med hundar, klippa häckar, gräs osv. Nöjd!

  thumb Stella Sofia Huber
  10/10/2017

  5 star review  Trevliga ungfomar. Jobbade snabbt och bra. Ungstäd utlovar dessutom städgaranti. Om det tar längre tid än avtalat tar de inget extra.Rekommenderas verkligen.

  thumb Cissi Svärdström
  10/10/2017

Kontorsstädning – Bra att veta


Erfarenhet av kontorsstädning
En av hemligheterna bakom vår framgång är våra erfarna arbetsledare som delar med sig av sina kunskaper till de yngre, vi har anställda med över 10 års erfarenhet inom olika städområden. All personal har vid något tillfälle städat med våra arbetsledare i den typ av lokal de skickas ut till, utöver detta har de även genomgått en två veckors praktisk och teoretisk utbildning hos oss. Utbildningen innehåller exempelvis momenten på arbetsplatsen de kommer att städa på, och säker och miljövänlig användning av kemikalier. Hos oss märker ni ingen skillnad på om den som städar är en ung student, eller städat hos oss under flera år. Vi vill att det ska vara enkelt och effektivt att anlita oss, städningen ska bara finnas i bakgrunden och alltid fungera!

Vår personal gillar kontorsstädning!
Att städa kontor och lokaler hos företag är mycket populärt hos vår personal. En stor del av våra ungdomsstädare har även aktiva studier vid sidan om, och då uppdrag hos företag oftast utförs efter skoltimmarna passar detta perfekt för personalen tidsmässigt. Då studier ofta pågår under flera år kan ni räkna med att ha samma person hos er under en längre tid. Alla våra anställda är certifierade städare som genomgått både en teoretisk och praktisk utbildning, och även blivit upplärda av våra arbetsledare. Ni märker ingen skillnad på om den som städar hos er är student eller arbetsledare med flera år på nacken.

Specialkompetens
Vår personal och samarbetspartners klarar allt från enklare kontorsstädning till avancerad golvvård, behöver du specialkompetens så ska du även få specialkompetens!

Alltid rätt person på rätt tid
Vi ser många fördelar med att alltid skicka ut samma person under samma tidpunkt till er. Vår personal får ett fast schema som de kan planera efter, städningen går snabbare i och med att personen vänjer sig vid era lokaler och det ger även en trygghet för ert företag. All vår personal har skrivit på sekretessavtal och skickat med utdrag från brottsregistret innan anställning, de bär även alltid synliga och godkända ID-kort

Detta ingår i kontorsstädning
Städkemikalier och tvätt av trasor ingår som standard. Vi städar under kontorstider, men även gärna på kvällar och helgar. Minimitid per tillfälle är 2 timmar.

Priser för kontorsstädning & lokalvård


270kr/timme ex. moms är vårt grundpris och gäller vardagar 06.00-19.30. Slutsumman kan variera beroende på vart lokalen ligger och vilka önskemål ni har. Vi kommer gärna ut och gör en kostnadsfri presentation på cirka 45 minuter. På så vis får vi chansen att berätta lite mer om oss och lyssna på vad ni vill få ut av städupplägget. Om ni efter presentationen är intresserade kan vi boka in en provstädning, ni behöver aldrig binda upp er på något!

Varför ni ska välja oss!


På Ungdomsstäd är personalen A och O. Vi känner att allt för många företag inom städbranschen fuskar och har osjyssta villkor mot sina anställda. Genom att sätta vår personal först spiller det definitivt över på den kvalitén du som kund får. Välmående och välutbildad personal genomsyrar allt vi gör.

1) Vår personal bestämmer själv sina scheman.
2) Vår personal får gå igenom en två veckors praktisk och teoretisk utbildning innan det första jobbet, samt genomgått 6 olika teoritester, exempelvis om hur man städar ett kontor steg för steg eller hur man använder kemikalier på ett säkert och miljövänligt vis. Du som kund märker ingen skillnad i kvalité mellan våra nykomlingar och de som städad hos oss under flera år.
3) Alla som söker jobb hos oss måste bifoga ett oöppnat utdrag från brottsregistret.
4) Vår personal får alltid minst 140 kr/timme i ingångslön. Vi har bland de högsta lönerna inom städbranschen och är såklart glada över att kunna dela med oss av detta.
5) Vi har kontinuerliga samtal med vår personal för att försäkra oss om att de är nöjda med sina arbetsförhållanden.
6) Vår personal får alltid buss/milersättning.
7) Vi går alltid noggrant igenom jobben som ska utföras med vår personal för att försäkra oss om att de är 100% bekväma med allt som ska göras.

Företagshälsovård för alla våra medarbetare!
1) Gratis tillgång till läkare, sjukvård och psykolog för all personal när så behövs.
2) Företaget står för alla kostnader.

Bokning av lokalvård i Kalmar, Borgholm, Nybro och Färjestaden med omnejd


Vänligen fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig inom kort! Det går även bra att mejla kontakt@ungdomsstad.se eller ringa 0760-57 87 20 (Vardagar 8:00-16:00).

Vad vill ni ha utfört?


Kontaktinformation