Ungdomsstäd

Hemstädning Kalmar

 

HEMSTÄDNING I KALMAR


Just nu halva priset vid första tillfället!
Just nu får du din första hemstädning till halva priset mot vad det normalt kostar! Perfekt då vi gärna passar på att göra en rejäl grovrengöring vid det första tillfället!

Hemstädning på regelbunden basis
Vi har lite olika typer av städupplägg beroende på hur ofta du behöver få städat och vad exakt du vill ha gjort. För att ta reda på vad som passar bäst för just dig bokar vi gärna in en kostnadsfri presentation på 45 minuter där vi tillsammans går igenom dina behov. Om du efter presentationen känner att detta är något för dig kan du boka in en teststädning, du behöver aldrig binda upp dig på något!

Stolt leverantör åt bland annat
Stolt sponsor av

Detta ingår vid varje tillfälle
Klicka på länken nedan för att se vad som ingår vid hemstädning. Självklart kan vi skräddarsy en lösning för just dig, så se detta mer som ett underlag för vad vi normalt utför.

Filen är i PDF format. Du kan behöva en PDF läsare för att kunna öppna filen. Om du inte har detta så har vi en till länk nedan där läsaren “Adobe Reader” kostnadsfritt och säkert kan laddas ned.

Checklista hemstäd (PDF)
Adobe Reader (PDF Läsare)

Inga bindningstider
Vi är säkra på att nöjda kunder stannar och har därför inga bindningstider. Vi har endast en uppsägningstid på 1 tillfälle, detta för att våra anställda enklast möjligt ska kunna planera sina scheman.

Vi vill göra ett bra intryck, gång på gång
Vi är väldigt måna om att ge ett bra första intryck, och även fortsätta att göra ett utmärkt jobb gång på gång även när man tittar lite närmare. Vi tycker att alla kunder har rätt att komma hem till ett nystädat hem och uppleva känslan av att allt är som det ska vara. Inga framdragna stolar eller kladdiga handavtryck på altandörren.

Omdömen från Facebook


(Vår Facebook sida hittar du här)

 •   Imponerad! Väldigt noggranna och proffsiga. Rekommenderas verkligen varmt!!

  thumb Charlotte Uebel
  11/30/2017

    Gnistrande rena fönster , trevlig och kunnig personal och bara naturprodukter . Rekommenderar varmt!

  thumb Marisa Romero
  11/21/2017

    Ungdomsstäd är serviceinriktade, noggranna och la ner ett stort arbete hos oss. Vi är väldigt nöjda med städningen i vårt hus. Rekommenderas!!!

  thumb Anders Rolf
  11/10/2017
 •   vi har anlitat ungdomsstäd frugan säger så fin fönster har jag alldrig haft

  thumb Peter Lund
  10/30/2017

    Väldigt noga, har aldrig haft så fina fönster! Trevligt bemötande med.

  thumb Eva Jenisch
  10/29/2017

    De är väldigt flexibla med arbetstider och kan komma på kort varsel och hjälpa till med diverse sysslor som att gå ut med hundar, klippa häckar, gräs osv. Nöjd!

  thumb Stella Sofia Huber
  10/10/2017
 •   Trevliga ungfomar. Jobbade snabbt och bra. Ungstäd utlovar dessutom städgaranti. Om det tar längre tid än avtalat tar de inget extra.Rekommenderas verkligen.

  thumb Cissi Svärdström
  10/10/2017

PRISER HEMSTÄDNING / STÄDHJÄLP I KALMAR


Prisexempel för hemstädning

Vi erbjuder regelbunden hemstädning från 169:-/timma efter att RUT avdrag gjorts. Vi sköter RUT ansökan och allt pappersarbete med Skatteverket.

Vänligen använd räknaren nedan för att få ett pris över vad det kan kosta med hemstädning hemma hos dig.

Just ditt pris kan variera beroende på om du vill att vi lägger till eller tar bort något från vår checklista för hemstädning. Vi rekommenderar därför att du begär en offert för dina behov och bokar en förutsättningslös presentation. Då anpassar vi oss efter dina önskemål och ger dig en exakt prisuppskattning på plats som du sedan kan ta ställning till.

VARFÖR DU SKA VÄLJA OSS!


På Ungdomsstäd är personalen A och O. Vi känner att allt för många företag inom städbranschen fuskar och har osjyssta villkor mot sina anställda. Genom att sätta vår personal först spiller det definitivt över på den kvalitén du som kund får. Välmående och välutbildad personal genomsyrar allt vi gör.

1) Vår personal bestämmer själv sina scheman.
2) Vår personal får gå igenom en två veckors praktisk och teoretisk utbildning innan det första jobbet, samt genomgått 6 olika teoritester, exempelvis om hur man städar ett kök steg för steg eller hur man använder kemikalier på ett säkert och miljövänligt vis. Du som kund märker ingen skillnad i kvalité mellan våra nykomlingar och de som städad hos oss under flera år.
3) Alla som söker jobb hos oss måste bifoga ett oöppnat utdrag från brottsregistret.
4) Vi är kollektivt anslutna.
5) Vår personal får alltid minst 140 kr/timme i ingångslön. Vi har bland de högsta lönerna inom städbranschen och är såklart glada över att kunna dela med oss av detta.
6) Vi har kontinuerliga samtal med vår personal för att försäkra oss om att de är nöjda med sina arbetsförhållanden.
7) Vår personal får alltid buss/milersättning.
8) Vi går alltid noggrant igenom jobben som ska utföras med vår personal för att försäkra oss om att de är 100% bekväma med allt som ska göras.

Företagshälsovård för alla våra medarbetare!
1) Gratis tillgång till läkare, sjukvård och psykolog för all personal när så behövs.
2) Företaget står för alla kostnader.

Att vi är Kalmars billigaste auktoriserade städfirma är ju såklart även ett plus i Kanten! (Senaste priskollen gjordes den 12:e December 2018)

BOKNING AV HEMSTÄDNING I KALMAR


Vänligen fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig inom kort! Det går även bra att mejla kontakt@ungdomsstad.se eller ringa 0760-57 87 20 (Vardagar 8:00-16:00).

Hemstädning

Kontaktinformation